Voksbehandling:
Lycon blev startet i 1978 af grundlægger Lydia Jordane i Australien og findes nu i mere end 45 lande. Steder som Dubai, Vegas, Hollywood og London, sværger de kendte stjerner, såvel som kræsne kvinder og mænd til Lycon.

Lycon tilbyder et stort og eksklusivt udvalg af Hot wax , Hybrid wax, Strip wax, og med sit helt unikke patent og teknikker er i stand til at fjerne hår helt ned til 1-2 mm.

Jeg har gennemgået et professionelt kursus hos Lycon Danmark og kan tilbyde vores kunder Lycon voksbehandlinger, Behandlingen bliver udført efter Lycons egen metode, hvilket garanterer et godt resultat hver gang.

Voksbehandling med Lycon adskiller sig fra andre vokse bla.ved at der påføres Lycon pre-waxing oil, som forhindrer voksen i at binde til huden. Pre-waxing oil beskytter huden så den forbliver fuldstændig intakt efter en intim voksbehandling.
 


Så vil du kun have det bedste indenfor al voks, så er det Lycon du skal vælge. 


Vigtigt før din voksbehandling:

Voksmetoden er en effektiv metode som efterlader huden glat og silkeblød. Behandlingen holder 4-6 uger inden hårene har fuld længde igen (ca. 5. mm.). Inden du møder op til en voksbehandling, bør du sikre dig at ALLE hårene er min. 5mm.Hvis hårene er længere end 1 cm. og det gælder voksbehandling af armhuler og bikinilinie, anbefaler jeg, at du klipper eller trimmer dem hjemmefra. På denne måde opnåes det bedste resultat. Ved regelmæssig voksning ca. hver 4. uge oplever de fleste kunder at hårvæksten bliver reduceret med op til 25% samt hårene bliver blødere og finere.

Alt dette gør voksbehandling med Lycon til en meget behagelig og skånsom oplevelse med lagtidsholdbare resultater.

Ved voksbehandlinger er hygiejne meget vigtig og derfor bliver der til hver behandling til hver behandling brugt engangshandsker, engangsspartler og underlagspapir til briksen.